13 november 2015

JävlaHälsena!



Sjukskriven och med stränga order om att vila och inte belasta min inflammerade hälsena blev domen från den mycket trevliga doktorn.
Har absolut inget att klaga på när det gäller dagens besök på den illa beryktade vårdcentralen, han var så bra.  Jag kom in på utsatt tid prick 11.00, han tog sig tid, tittade och satte diagnos, berättade, förklarade, visade vilka övningar jag ska göra, sjukskrev mig, skrev ut Naproxen, fick en återbesökstid, lite småprat om mitt ensamarbete och hur mycket jag faktiskt går varje natt.
Sjukskriven till 29 november och därefter är jag långledig (igen!) till 9 december. Hemma på sofflocket i nästan en månad då, puh!
Men det gäller att jag nu tar till mig doktorns order. Jag ska vara still och vila....hrmmmmm?! Får inte belasta hälsenan mer än nödvändigt.
Fast som läget är nu har jag sån smärta så jag håller mig still bara av den anledningen. Har haft extremt ont hela dagen idag. Hoppas Naproxenen börjar verka snart. Än känns ingen skillnad fast jag har iofs bara tagit en tablett.

Där har ni läget just nu i sjukstugan och jag är naturligtvis glad att det inte var värre.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar