8 november 2015

JulaftonImorgon!


Sen söndagskväll och det känns lite som när man var liten och satt uppe kvällen innan julafton och bara väntade och väntade......I morgon är det i och för sig inte julafton men det kommer bli minst lika roligt. Vi ska på äventyr! Återkommer såklart med härliga bilder och en och annan selfie under flighten, shoppingen, hotellet, Harrys på kvällen, hotellfrullen, mera shopping, transfer och till sist flyget hem igen.

Fast det är i morgon nu ska jag berätta om dagen som varit. Var förbi mamma med mjölk och ett Aftonblad och lite småprat sen var jag till Minneslunden ocg snackade med pappa och tände såklart ett ljus.

På eftermiddagen kom Jogge hit med Carlos och Stella, Emilie jobbade en stund i dag men kom en stund senare. Full fart på mina fina små gullungar som vanligt. Stella pekar på näsan, munnen och magen nu när jag frågar var är....? Duktiga tjejen! 

Eftersom det är Fars Dag idag så stod våra barn för middagen, det blev en favorit,  småplock!
Ceviche, caprese, prosciutto, salami, lax, oliver, kronärtskocka, melon, chvretoast med honung m.m.

Skulle varit moules mariniere på menyn också men blåmusslorna verkade vara tokslut överallt. Gjorde inget vi blev mätta och belåtna ändå.

Nu ska jag strax hoppa i säng, i morgon är det tidig uppstigning. Anne hämtar mig 6.30. Vill inte riskera att missa flyget p.g.a rusningtrafik in mot Bromma.

Ha det gott, igelkott!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar