31 oktober 2015

AlcazarDag

I dag var det då äntligen dags att ge sig ut att åka ersättningsbuss som jag gillar så himla mycket.  Dom få gånger tant ska på stadsbesök så nog faen väljer pendeltågen att ta ut komp just då. Vi hade siktet inställt på Hamburger Börs och matinéföreställningen med Alcazar.
Snäll som han är Jogge så körde han hela patrasket till Spånga station och vi slapp därmed ersättningsbussen i alla fall i en riktning.
Stella och jag höll varandra i handen hela vägen och det var så ansträngande att flickebarnet somnade i höjd med Rinkeby, mormor höll sig som tur var vaken.

Långa benet före från Centralen mot Jakobsgatan gjorde att småflickorna inte hängde med riktigt i tempot.
Vad säger man om Alcazar då? Bara positivt såklart, annars hade jag väl knappast betalat för att få se dom. Det var en fartfylld show som innehöll det mesta och sen förstås handklappning, discomoves och jubel.

Vi körde snålvarianten när vi bokade och valde tapastallrik. Såg inte mycket ut för världen och det var definitivt inte den största tapastallriken jag skådat direkt. Men visst blev vi nöjda, det serverades även tre olika sorters hembakat bröd med tapenade och vispat smör till. Var supergott allting!
Sen är det det där med bilder, det blir inga bra bilder med en Iphone i dunkelt ljus på långt håll på tre Duracellkaniner som skuttar runt på scenen i glittriga kostymer som bländar.


Vi började med varsin god rackabajsare, min smakade jordgubb!

 

 Kul att just Tess Merkel gillade mitt filmklipp jag Instagrammade. Senare gillade även @brunettberit samma klipp. Brunettberit är ingen mindre än Lina Hedlund. Nu väntar jag bara på Herr Lundstedt.

Nu blir det snart sängen, är trött efter dagens discodansande. Man är inte 20 längre.....


 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar