27 oktober 2015

LedigSolVillPussas



På banan igen!
Efter att ha fått sovit relativt ostört så vaknade jag redan klockan 07.15. Att jag dessutom kände mig utsövd och klev upp gör mig mig förvånad. Kliva upp så tidigt i ottan ligger inte för mig direkt.
Detta stolleprov kräver med all sannolikhet en, kanske två powernappar under dagen.

Ja, i alla fall så hoppas jag denna långledighet kommer gå i slapphetens tecken. Har ingenting inplanerat mer än att skjutsa Owe och han kompis till Arlanda tidigt på fredagmorgon, barnvakta en stund på fredagkväll medans Emilie åker till Bromma för att hämta Jasmine.
Ja, sen förstås det vanliga mammamyset också, som alltid på fredagar. Är dessutom s.k  glad gräsänkling från torsdag och hela helgen (dubbelgilla på den!)
Rudolf ska åka till Österlen och jobba lite. Hade egentligen tänkt åka med men eftersom jag ska på Discobrunch på Hamburger Börs på lördag och briljera med discodans tillsammans med Alcazar, Emilie och Jasmine (och säkert många andra) så får det bli Skåne en annan gång för mig.










































Gårdagens middag var sista receptet ur förra veckans matkasse. Det var en pasta med köttfärs och rotfruktsröra. Eller enklare förklarat en köttfärssås med rivna morötter och rotselleri i, fantastiskt gott och mättande.
Ni ser min portion ovan, en fjärdedel av det tillagade.  Herregud min skapare, vet att många tror att Viktväktare lever på kokt torsk och ett salladsblad om dagen, ni har fel! Är konstant mätt, äter bara gott, nyttigt och mättande.

Senare på kvällen kom veckans leverans, tur det för kylskåpet gapade tomt. Blir en bra vecka ur matsynpunkt konstaterade jag snabbt. Tror jag satsat på köttgrytan idag eller kanske pippin.
Är rädd att ni kommer bli varse om det senare...haha!

Nähä, nu tror jag att jag i alla fall ska försöka göra ett tappert försök till att vardagsröja här hemma. Men det slutar väl som oftast med en kaffekopp i handen och drömmande blick ut genom fönstret.
Vill pussas med barnbarnen också, ska messa till hemmapappan och höra statusen på barnen och OM han vill ha besök av klämmiga svärmor.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar