14 oktober 2015

BiddeWenngarnIdag



I dag var planen att hålla sig i soffan i planläge och bara vila. Gick inget vidare efter jag tittat ut genom fönstret och upptäckt vilket fantastiskt höstväder det bjussades på.
 I samma veva så drabbades jag dessutom av en Wenngarnsabstinens utan dess like, var ett tag sen jag var på vackra Wenngarn och tänkte lunch på Dammstugan....tja varför inte.
Kan inte vara helt fel nu när dom även har sallader och Kockens Val av lunch, idag köttbullar med pasta, och inte bara dom förbannat goda vedugnspizzorna som jag överkonsumerat sen stället öppnade i april  (skulle såklart mer än gärna vilja äta en Disapizza men nu är det nyttigare luncher för mig ett bra tag framöver)
Messade Yvonne och hon var på. Vi träffades vid 13.00-tiden på parkeringen och hade turen att både träffa på Rudolf och Åke därinne på Dammstugan, tror det kallas långlunch.

 Helt galet höstväder, till och med jag som ogillar alla andra årstider än sommaren log en smula åt solen och den blåa himmelen.
 Min sallad smakade utomordentligt gott!
 Slottet i motljus

 Yvonne ville gärna vara Prinsessan av Wenngarn
 Bagar-Sara hade trillat wienerbread....

 Var tvungen att ta av oss jackorna i den mycket värmande solen. Sen fick Yvonne ett getingstick på fingret som svullnade upp ordentligt. Ont gjorde det också...stackarn!
 Mera motljus!
Det blev ett varv in på loppisen också innan vi åkte hemåt. Upptäckte även att dom hade sopplunch på Slottet för endast 75:-, det får bli nästa vecka.

Nu är det snart dags att börja med middagen. Tror det blir recept E från matkassen, skördekotlett med rotgrönsaker och bulgur. Sen ska jag masa mig till jobbet  redan till 19.00 eftersom vi har personalmöte. Puh, gillar inte att ha möte samma kväll man ska jobba natt. Blir ju såååååååå många timmar. Grrrrr!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar