22 oktober 2015

FriLedigSlöar!



Sådärja! Efter en natt med halvtafflig något hackig sömn så tog jag mig en sovmorgon ända till strax före 9.00.
Sover bäst på morgonen då min levande väckarklocka på fyra ben brukar ta sig sin morgonpinkrunda ute.
I går hann jag inte med något bloggande, det börjar gå utför för den forna monsterbloggaren...haha.
Finns så oerhört mycket annat som är viktigare och roligare just nu för mig.
Igår t.ex så fick jag förfrågan om att barnvakta en stund på kvällen när det kört i hop sig jobbmässigt för Emilie och Jogge.
Det är det viktigaste och mest ärofyllda hedersuppdrag man kan få som mormor och jag tar mitt uppdrag på fullaste allvar.

Stella blev jättelycklig när jag kom, hon tjöt av glädje och sprang med armarna upp i luften emot mig. Mormorshjärtat svämmade över. Lilla Carlos blev lika glad han med och det gäller att försöka ge lika mycket glädje och uppmärksamhet till båda två.  Ingen får känna sig förbisedd.

Vi hade en mysig kväll. Läste den här favoritboken typ 27 gånger:


Stella gillar Babblarna och för er som är nyfiken vad som fanns i Bobbos väska kan jag berätta att det fanns: Ett halsband, ett äpple, en bil, en penna och en blomma. Kan ha glömt något, trots jag läste den så många gånger.....

Älskar charmlocken på sidan och den lite lätt skeptiska minen på barnet i fråga.
När Emilie kom hem strax efter 19.00 så möttes hon av en klarvaken Stella som kvällen till ära vägrade att sova trots idoga försök. Men mormor kapitulerade efter en kvart och tog upp det ledsna barnet som stod och skakade galler i spjälsängen. 
Istället blev det några omgångar till av Bobbos väska, det var så mycket roligare än att sova tyckte Stella.




Åt middag när jag kom hem. Hade förberett B-receptet ur veckans matkasse, krämig laxgryta. Var fantastiskt gott med pressad potatis och grönsallad. Gustav var en hängiven spekulant på laxen!
Svårt att ta en bra bild i mörkret på en svart katt, Men tittar ni riktigt noga så ser ni något vitt klockan 11.00 i bild...det är katten!
 Nu ska jag fortsätta min ta-det-lugnt-dag. Tror den kommer fortgå hela dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar