11 oktober 2015

LiteUpDate



Hinner ingenting, sover för lite och behöver ledigt, lite mycket omkring mig just nu. 
Kom nyss hem från Danderyds Sjukhus där vi hälsade på farfar. Läget oförändrat och jag hoppas han slipper ha ont eller ångest.
Ringde polisen när jag vi åkte hem. En stackars hund stod bunden i en staty utanför huvudentrén. Skällde konstant och såg ledsen ut, den stod även där när vi kom till sjukhuset så dryga två timmar hade den varit där om inte längre, vad vet jag. JAG HATAR MÄNNISKOR som inte kan ta hand om sina stackars djur!
 Polisen skulle skicka en patrull och kolla av läget, hoppas verkligen att hunden kommer tillrätta.

Orolig för min allergi också, blir vrålallergisk på jobbet! Idag var jag så igenmurad i ögonen så Cortison var det enda som hjälpte. Hatar att ta det men måste för att kunna visa mig ute och att må bra.

Snart sista natten för den här veckan, i morgon ska jag till frissan klockan 14.00 och jag undrar så varför jag satte upp en sån tid och dag efter nattjobbet. Kommer somna tidigt i morgonkväll men som tur är nyfärgad och nyklippt.

 I går hämtade jag lillfisen, längtade så efter honom och vi hade en mysig eftermiddag tillsammans. Han älskar att åka bil och var så nöjd!
 Vi tog en tur i skogen också, sen hade vi såklart godisregn när vi kom hem.
 Rolf senaste uppfinning för att få korvbröden varma. 
Han är superstolt över denna idé och funderar på att anmäla den till Patentverket.....skoja!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar