16 oktober 2015

FredagIgen

Nämen hej på er kompisar! Håller som bäst på att fira fredagen, känns härligt att veta att jag har en ledig helg framför mig, känner mig på ett konstigt sätt lite lätt sliten och extremt trött. Hoppas helgen bjuder på bra väder, barnbarnsgos och tid för återhämtning. Det är jag värd!

Nattens jobb var sååååååå lugnt, alla mina små gobitar valde att sova, helt galet. Brukar alltid vara någon som håller igång, men icke i natt. Tröttmössor allihopa!

Blev förvirrad när jag klev in i entrén  på jobbet i går kväll. Trodde först jag hade gått fel....det var inte sig likt alls. Borta var den tråkiga hotelliknande "receptionsdisken" och istället en fin gammal nypimpad trägrupp, textilier och kulörta kulor i taket. Jättefint och väldigt välkomnande, bra jobbat ni som fixat till detta!
Handlade med mamma idag som alltid på fredagar. Gick fint och ganska smärtfritt för en gångs skull.
Undvek med flit heta potatisar såsom flyktingkatastrofen, tiggare och annat som triggar i gång henne.
Handlade fisk till Gustav och entrecote till oss som vi nyss smaskat i oss. Är det fredag så är det! Gustav älskar denna Alaska pollock, i morgon är den garanterat slut.
Råkade öppna en flaska väldig god Chardonnay, slank ner ganska plättlätt till den något sega entrekåtten. Nu tittar vi på Idol och jag övar på min kvinnliga simultankapacitet genom att leta resor samtidigt. Vill åka till solen en vecka och äta tapas och dricka sangria. Få se om jag hittar något passande. Är ju lite snål också så ett bra pris är ett måste. Här behövs inga femstjärniga designhotell, jag är nöjd med en renbäddad säng och dusch och toalett på rummet. Hrmmmmm...just ja wifi är viktigt också! Helst fungerande också.

Hoppas ni får en bra, avkopplande helg ni med!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar