12 oktober 2015

BlandadDag



Hej på er så här i elfte timmen!
Varit en lång dag med varierat innehåll och snart så blir det sängen för undertecknad men först såklart lite bilder.

Var nog extremt trött i morse sista timmarna på jobbet. Provade att knappa in ett larmnummer istället för koden när jag skulle in på avdelningen efter ett besök i tvättstugan. Fick fundera länge innan jag förstod vad som var galet. Upptäckte när jag kom hem och skulle klä av mig att jag hade satt på mig min zebrarandiga tunika avig också.  Hjärnan hade stämplat ut en aningen för tidigt med andra ord.

Men jag blev så glad när jag kom ut till parkeringen och upptäckte detta lilla meddelande på min bil.
Patrik hade även skrapat bort den dumma isen så det var bara för mig att dra igång fläkten och åka hem. Tack snälla Patrik! Nu gäller det bara att mina andra kollegor tar efter, Patrik och jag jobbar ju inte alltid tillsammans, hihi. Och som ni redan vet så är inte vintern och jag bästa vänner.
 Ett säkert tecken på att vintern är i annalkande är Rudolfs maniska pysslande med sin raggsockssamling. Här hänger några av dom hemstickade paren på tork efter en tur i tvättmaskinens ylleprogram. Faktum är så är det nog bara en vecka sen han tog av sig dom, var en kall sommar.
 Den här parkeringen var kanske inte min bästa men jag är väldigt rädd att få parkeringsskador. Såg först när jag gått in till frissan hur illa jag parkerat.
 Här sitter jag och får färg i håret. Känns skönt att vara friserad och enfärgad. Köpte en liten hårborste och några hårspännen till Stella också. Hennes kalufs växer så det knakar, man ser skillnad från dag till dag.
 Dagens middag fixade Erika till. Var sista receptet i förra veckans matkasse, en vegetarisk tacogryta.
Fantastiskt gott och mättande.
Klockan 20.00 kom veckans leverans från CityGross och jag konstaterar att det blir kalasmat en vecka till.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar