28 oktober 2015

LedigSolSushiMello




Godmorgon!
Var även idag färdigsoven redan vid 7.00-tiden. Helt galet men faktiskt ganska skönt att utnyttja dagen och inte ligga och dröna halva förmiddagen.
Att jag för den delen sedan inte gjort någon större ansträngning mer än att fått i mig frukost och krypit in under filten i soffan spelar ingen roll, jag är i alla fall vaken.
Gillar lugna morgnar i soffan framför Nyhetsmorgon med en tekopp på lagom avstånd och oftast en gosig katt i knät.

Blev överlycklig när jag kollade min mail och det hade dimpit ner det där mailet som jag får varenda år vid den här tiden. Mailet som är så himla välkommet och efterlängtat!.
Mailet med ett bokningsnummer till nästa års Melodifestivalfinal på Friends. Sex biljetter på främre parkett tillsammans med dessa raringar:  Emilie, Jasmine, Jessica. Manya, Anne och jag.
Biljetterna släpps först i morgon men jag har ju min lilla ovärdeliga kontakt som så snällt varje år fixar bästa platserna till oss. Längtar redan!

I går så åkte jag till mina gosefisar. Dom blev så glada, sprang och sträckte tjutande armarna emot mig, ja inte Carlos kanske men han viftade på hela kroppen eftersom han inte har någon svans att vifta på.

Vi gick en härlig solig promenad runt Tibbleområdet. Pappa Jogge var också med, sen fikade vi, åt mellis innan Stella och jag lekte i hennes rum.
Vi läste förstås boken om Bobbos väska och sen pekboken som jag gjorde till henne, den gillar hon.
Hon sa faktiskt något som jag tror och lät som Gustav när vi tittade på Gustavbilden, gulligt.

 Inte lätt att ta bilder med skärpa på ett yrväder som inte är still en sekund. 
Här har hon hittat mitt fodral till telefonen och har fullt upp med att undersöka det.
Gårdagens middag var en god köttgryta med viltsmak, Skulle vara pasta till vilket jag tyckte var lite otippat och opassande, jag gjorde pressad potatis istället.

Nu ska jag strax försöka ta mig ur soffan och göra lite nytta. Senare blir det sushilunch med bästa Catta i Bålsta. Jag har varit sugen på sushi alldeles för länge nu. Undrar om Catta kände på sig det när hon kom med inviten i går?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar