29 oktober 2015

BraDagPussarOchLek






Här ser ni min dag i bilder. Har umgåtts med dessa gullungar hela dagen nästan. 
Fast jag måste nog öva mera på att köra en extremt lättstyrd Bugaboo samtidigt som man i andra handen har en hund som går härsan och tvärsan i ett flexikoppel.
Överdriver en smula, gick såklart jättebra.  Carlos är van att trippa bredvid vagnen men det blev trots det en liten bensprattelserenad.

Stella trivs i vagnen, hon sitter bekvämt tillbakalutad och kollar läget. Pekar på katter, hus, bilar, fåglar och annat som vi ser under promenaden. Pratar också förstås, det mesta obegripligt.

Tog Carlos med mig hem på eftermiddagen, vi hade en mormordag med godisregn varje hel halvtimme (skoja Jogge!). Sen gick vi en promenad till och han var så duktig.

Annars så har det inte hänt något annat i mitt lilla liv idag. Rudolf ringde och berättade att han både hittat rätt och kommit fram till Skåne. Var annat ljud i skällan sist han åkte. Då satt jag uppkopplad i två-tre timmar med Ipaden och försökte lotsa honom genom dom småländska skogarna. Ändå hade jag laddat ner Waze-appen på hans Ipad han hade som resesällskap. Men den var tydligen "trasig" (läs: handhavandefel)

Måste sova nu, i morgon ringer alarmet 6.15. Ska skjutsa Owe till Arlanda och jag är verkligen laddad för det uppdraget.
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar