30 september 2015

BraOnsdag



Så var det slut på denna långledighet. Sa bara swosch så var den borta, och jag har förstås haft väldigt kul. Kanske inte vilat i den utsräckning jag borde, men va faen det får bli nästa gång.
Nu blir det trevligt jobb i 3,5 vecka innan nästa gång det är dags för att slöa till i nio nätter. Ska bli kul att återse mina gulliga kollegor och boenden i kväll. Kanske har hunnit hända massor.

Fast jag har faktiskt redan varit på jobbet en sväng på eftermiddagen. Nya regler för oss på natten, vi ska numera deltaga en stund på dagpersonalens arbetsplatsträffar. Idag var det min tur att vara delaktig i lila avdelnings möte.
Kan vara bra att träffas och diskutera eventuella problem eller undringar.  En timme var jag där och sen i väg till Ica för att handla lite till smörgåstårtan som Emilie ska tillreda inför morgondagens stora begivenhet här i Pettssonska.

Åkte till Kungsängen och lämnade kassarna och fick därmed också kvalitetstid med mina små gullfisar.
Stella var lite trött och ville sitta i knät med napp och snusse och gosa medans Carlos ville att vi skulle tugga tuggben på golvet. Mormor fixar allt!


Till sist en stilstudie på ett badande barn. Hon ser ut att njuta där i skumbadet, gullunge!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar