3 september 2015

FulltUppMenKulSåKlart



Resten av denna torsdag har gått i ett. Bara roligheter som tur var. Hängde på låset klockan 10.00 hos  leksaksaffären i Barkarbystaden.  Det var jag och en till, förmodligen en mormor eller farmor som strövade runt där inne för att hitta den optimala presenten till sitt barnbarn.
Hittade lite smått som jag hoppas Stella blir glad för och sen var det snabbt hem mot Kungsängen igen för att barnvakta.
Stella sov när jag kom så Carlos och jag fick egentid en bra stund innan Röjar-Ralf slog upp sina bruna vackra ögon. Här snackar vi inte dåligt humör precis när man vaknat inte utan hon var hur glad som helst när hon fick se mig titta in i hennes rum.
Vi lekte en stund i hennes rum innan vi gick upp för att fixa lunch. Emilie hade satt upp några ballonger som Stella var så nyfiken på, "TITTA!" och pekande kom det hela tiden från den lilla vackra munnen.
Korvlunchen svalde hon i ett nafs och sen åt hon en hel banan på det...hur fick allt plats kan man fråga sig.

Behövs inget som helst arbete med dammsugare eller sopskyffel efter att Stella dinerat, det sköter Carlos så bra. Han står som en staty nedanför och väntar på att godbitarna ska singla förbi..gullhund!


Köpte ett ritblock och tjocka bebisvänliga kritor idag. Skulle egentligen vara en födelsedagspresent men herregud det kommer bli så mycket paket i helgen så därför fick hon detta idag.
Fnissade lite åt henne när hon satt djupt koncentrerad och undersökte grejerna, men till slut så satte hon igång och började kluttra för fullt.


När Emilie kom hem så åkte jag nästan på en gång. Stella grät när mormor gick och Carlos sprang till grinden i hopp om att få följa med mig hem. Mina fina sötisar! Tur att man kan glädja nån.


Hann vara hemma en liten stund innan nästa uppdrag, jag skulle skjutsa Åsa till Arlanda. Gick snabbt och smidigt som alltid och när jag vände om så ringde jag Rudolf.  Vi bestämde att vi skulle äta middag på Dammstugan, jippie var flera veckor sen jag var där och jag var sjukt sugen på chevrepizzan.
Blev alltså en Disapizza till mig som så många gånger förr. Rudolf åt råbiff och drack lättöl.


Lennart ville att vi skulle ta kaffe-på-maten hemma hos honom och Pia. Sagt och gjort så travade vi dom få stegen hem till deras idylliska parhus.
Herregud, så fint dom bor och jag ville om möjligt nu ännu mera flytta till Wenngarn. Men Rudolf totalvägrar!
Vi satt ute i den ljumma kvällssolen och drack gott och förbaskat hett kokkaffe och åt melon. Pia var dessvärre inte hemma så nu har vi en anledning att återkomma.

När vi kom hem satte jag igång med bullbaket som precis i skrivande stund blev klart. Nu är jag trött, har inte vilat ett någe idag så i natt kommer nog sömnen fungera briljant.

Godnatt!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar