22 september 2015

VäsbyShoppingFulltUpp



Godkväll i slott och kojor!
Skönt med ledighet, sov länge i morse och det var så skönt. Efter frukost, Nyhetsmorgon och dusch så messade jag Emilie och frågade om dom ville hänga med till Väsby Centrum. Jag hade ett ärende till Avesina för att köpa nya batterier och vaxfilter (urk!) till makens hörapparater.

Snabbt marscherat och sen in i centrumet för lite titt i affärer och lunch. Har blivit fint det där centrumet sen ombyggnationen. Det finns dom flesta affärer man behöver, det är lugnt med folk och bra parkeringsmöjligheter. Nära är det också.

På H&M så fick Stella och jag syn på en lurvig, fantastisk söt väst. Stella blev alldeles till sig och klappade på den som om det vore en mjuk kanin. Hon blev jätteledsen (och arg) när jag hängde tillbaka den. Den fanns bara från storlek 92, Stella har 80 nu, fast den såg ganska liten ut i storleken.
När Emilie kom tillbaka från provrummet så provade vi västen på Stella, den passade! Så det var bara att stämpla in för mormor.
Hon var så glad och helt plötsligt så började hon gå där inne på affären trots hon hade sina Nikeskor på sig.
Hon går helst inte med skor utan föredrar att gå inomhus barfota eller med halksockor, men nu gick det fint. Var väl roligt där bland underkläderna.

 Kollar i spegeln och ser mer än nöjd ut, stora tjejen.
 Det bidde lite mer kläder, blir lätt det när jag är med. Finns ju så mycket fina kläder. 
Skulle kunna köpa allt! Men hon ska hinna använda det också helst innan hon växer ur storleken.
Idag blev det ett par fina byxor och två varmare mössor.
Sötnosen!
 Kom på att vi har ett plommonträd på baksidan. Älskar dessa plommon! 
Blev inte så stor skörd i år men nog stor så det räcker till mig.
 Men har ni sett det här då? Vilken superbra idé, nu är det slut med blodbad i köket. Fick en förpackning av Emilie och jag har redan ätit upp hälften, älskar granatäpple. Så mycket nyttigheter i den frukten.

Dagens middag var i dag det första receptet ur senaste matkassen. Ugnsbakad sej med krämig savoykål och kokt potatis. Har aldrig ätit savoykål men det var väldigt gott. Gustav blev alldeles till sig när han kände doften av fisk. Det var bara att leta fram ett trepack torskrygg i frysen och micra till honom. Sådärja, torskrygg till kissen och sej till oss. I det här huset har man det bra som katt.

Snart läggdags, i morgon väntar nya äventyr. Har hela veckan fullklottrat i almanackan, inte en lugn stund och jag gillart. Det vankas en del barnvaktande också....skoj!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar