1 september 2015

SkitLite



Godmorgon från tröttmössan. Exakt 6 timmar sov jag utan vare sig kiss, mat, kattservice eller vattendrickningspaus. Otroligt! Gustav valde att sova bredvid mig och det var faktiskt jag som gick upp före honom.
Nattens jobb var en natt av lagomkaraktär, lagom mycket att göra. Såna nätter gillar jag förstås bäst, dessa nätter när man känner att man hunnit med alla så dom förhoppningsvis kan fortsätta att sova och känna sig trygga.
Klockan 01.00 hörde jag plötsligt ett pistolskott någonstans ute, Patrik på avdelningen över mig ringde ner och hade hört samma sak, likaså Sara på min grannavdelning. Undrar vad det kunde vara?

Var riktigt trött och eländig i väntan på att dagpersonalen skulle lösa av mig vid 7.00. Har fått så fruktansvärt ont i mitt högra underben och knä. Värker som ilsken molande tandvärk vid vila. Kan nog ha något med foten att göra skulle jag tro. Finns dom där människorna i vita rockar kvar tro? Ska man söka hjälp?

Strax middag, idag har jag hittat ett nytt recept. Någon kycklinghistoria med rostad potatis och vitlökskräm. Såg väldigt gott ut på bilden, få se om jag har lyckats.
Det här blev ett kort inlägg om värdelöst vetande, förhoppningsvis kanske det blir skojigare i morrn.

Hej på er!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar