31 augusti 2015

GråttHårMinneBlott



Lite eländig i dag, lederna värker och jag är trött. Ganska opassande eftersom jag denna vecka har min mest slitsamma vecka med fem nätter. Dessutom lite annat att ordna och trixa med.

Fast dagen började väldig bra! Fick ett mess av Anne vid 8.00 att hon var på genomresa och hade färska frallor i bagaget och undrade om jag bjussade på kaffe.
Klart jag gjorde, färska frallor till frukost i kombination med trevligt sällskap tackar man inte nej till.

 När Anne gått så åkte jag till frissan, hade tid 10.45 hos Monica. Känns skönt med påfyllning av färg och några centimetrars ansning av håret.
Vidare till Emilie, Stella och Carlos som bjussade på lunch, pussar och lek.
Emilie hade gjort jättegoda omeletter som vi åt tillsammans med fint skivade tomater. Carlos var så glad när mormor kom, han är min lilla glädjespridare.
När Stella vaknade så var det full fart, hon går numera mer än hon kryper och ytterligare en liten tand har kommit upp, fyra totalt. Heja!

Tänk att det just idag är ett år sen vi hade Babyshower här hemma. Det var en varm, solig sensommardag och många vänner kom för att "fira" den blivande mamman. Jag hade tokbakat, pyntat och stått i och jag tror att det uppskattades av både Emilie och hennes vänner.
Kul var det i alla fall. Och sen sex dagar senare så föds då det vackra lilla underverket och sen dess har ingenting varit sig likt. Jag har alltså varit mormor i snart ett helt år, det bästa året på mycket länge.


Middag på ingång strax, Erika står vid spisen idag och lagar Carbonara. Det doftar väldigt gott. Efter middagen ska jag försöka vila lite inför kommande natt. Jag börjar bli gammal och sliten, bara att konstatera.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar