26 augusti 2015

SistaSemesterdagen!



Sådärja! Då har jag sugit ut det absolut sista av sommarens semester. I natt är det comeback igen efter en fasligt massa slöande och slappande.
Och så här sista dagen på semestern så var det väl bäst att jag fortsatte med det jag gjort mest denna sommar (shoppat, kaffelattedrickande och utelunchande) så det blev en tur till Täby Centrum.  Detta jättecentrum som har allt, lite till och ännu mera. (Fast ingen rosa Mini-Kånken)

Idag hade dom som pricken över i:et även en förvirrad 55-årig dam som gick vilse.
Obegripligt att ens egna barn vågade släppa mig ur sikte, men det slutade bra. Vi hittade varandra efter en liten stund utanför Åhlens med hjälp av en del messande, ringande, diskuterande om jag var på över eller undervåningen vilket jag inte hade en blekaste om. Ska man veta sånt, tycker det är gott nog att veta vilket köpcentrum jag befann mig i denna dag.

Lunch intogs i dag för ovanlighetens skull inte på Vapiano utan på ett sushiställe. Erika var smart nog att flika in att dagens planerade middag i Pettssonska skulle vara lasagne och då kan det vara lite tjatigt med både pastalunch och pastamiddag. Dö fisk var bättre och väldigt gott.

Stella var lite halvgrinig emellanåt, var övertrött men vägrade sova i vagnen. Men till slut så somnade hon i alla fall och vaknade en timme senare som en solstråle.
Förresten så fick jag mess för en stund sen att hon hade tagit FYRA steg....whohooo, heja Stella!

Var trött som en bebis när vi kom hem, foten värkte dessutom värre än någonsin efter allt travande upp och ner, hit och dit, fram och åter. Mmmmm, jag vet självförvållat, inte direkt så att någon tvingade dit mig under hot.
Somnade en kvart på sängen men sen blev jag rastlös. Nu har jag slängt ihop lasagnen och så snart jag ätit middag ska jag sova. Måste tanka sömn, hörde ryktas om någon intro jag tydligen ska lära upp i natt. Dålig tajming, det är ju jag som behöver läras upp, har varit ledig alldeles för länge. Glömt bort! Kopplat i från! Tryckt på Off-knappen måste hitta On-knappen!
Undrar om jag ens hittar dit, var det i Bålsta jag jobbar? Kanske kör vilse...kära kollegor har jag inte stämplat in klockan 21.00 så efterlys mig!


Köpte en bil, hrmmm ja eller Fiat till Stella på Leilas General Store. 
Se så glad hon blev!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar