28 augusti 2015

48TimmarsFrånvaro





48 timmar sen sist! Tog mer på krafterna än jag anade att komma igång med vardagsrutinerna eftersom bloggen har fått vila i hela två dygn. Skönt för er kanske men grejen är den att jag helt inte har hunnit. Har haft fullt upp med att hinna sova, handla, pussa på barnbarnen, gosat med Gustav, vardagsröja, chillat med mamma och annat skoj.

Comebacken på jobbet gick trots allt bra, hade en liten pojk (såg ut som 12) med mig i hasorna första natten. Meningen var att jag skulle lära honom allt om jobbet och helst lite till. Vet inte alls hur det gick, tyckte han verkade ganska ointresserad när jag malde på om en den ena en det andra.
Dessutom är statusen på min avdelning just nu väldigt lugn, och det gillas förstås, men ogillas när man ska lära upp någon. Då föredrar jag lite mer röj så det blir mer verkligt hur det faktiskt oftast  (alltid) är på en demensavdelning.
Skickade därför in honom en del på grannavdelningen där det är avsevärt så mycket mer att göra, kanske skrämde upp honom? Vi får väl se om kraken vågar sig tillbaka.

Annars så var det väldigt kul att komma tillbaka till jobbet, som ni vet trivs jag väldigt bra trots att arbetsbelastningen är väldigt tuff för det mesta, utom just nu då.
Jag blev välkomnad med kramar av personalen och rara ord i våran bemanningspärm. Tack söta ni! Det är sånt som gör att jag trivs så bra.

Fredag idag och jobb i natt igen. I natt på den "jobbigare" avdelningen, som tur är så jobbar jag med klippan Marielle och vi kommer hjälpas åt förstås.
I morgon blir det en snabb sovning, Erika fyller år och ska firas enligt önskemål lite enkelt med korvlunch och tårta inom familjen.
Sedan på eftermiddagen så ska jag äntligen möta upp Anne H och Jessica för en härlig kväll på Tammsvik.  Årets Idolvinnare Lisa Ajax på scen klockan 17.00 och sen Carola klockan 19.00 och Schlagerbar från 20.30. Kommer bli hur kul som helst och jag har längtat sen biljetten köptes för lääääänge sedan. Och jag gissar på att jag kommer vara hes på söndagen efter 1,5  timmes allsång och skrålande.

http://www.happytammsvik.se/carola







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar