15 augusti 2015

MittINattenOchHärHarNiMig


Klockan är snart 1.30 och här sitter jag. Jag hamnade framför tv´n och fastande i filmen "Sova med fiende" med bl.a Julia Roberts som jag sett femtielva gånger. Lika spännande varje gång eftersom jag är värdelös på att komma i håg handlingen i just filmer. Kanske är därför jag inte är någon inbiten filmtittare.
Gjorde ett försök att sova när filmen var slut men det gick inget vidare. Fick dessutom smått panik när inte telefonen ville ladda heller. Köpte ju en ny laddsladd för inte så länge sedan. Fick ordning på det till slut och nu laddar den duktigt här bredvid. Puh, utan telefon...är minst lika illa som utan snus i flera dar försmäktar vi på denna ööööööööööö. Citat Tommy i Pippi på rymmen.

Annars så har dagen varit bra. Handlingen gick bra med mamma och som tur var kom Emilie med barnen lagom till kaffet och då pekade mungiporna uppåt igen på henne. 

Erika och jag åkte senare på eftermiddagen till Bålsta för att handla lite inför Diggiloo. Vi har som tradition att alltid äta Ica´s goda Räkbomb på picknicken innan föreställningen drar igång, en liten smörgåstårta som är fantastiskt god.
Var sjukt sugen på blåmusslor också, ville åka till Wenngarn och äta Moules Frites som jag vet att dom har på menyn på Anstalten men Erika kom med en bättre idé.
Nämligen att vi köper musslor på Ica så tillagar hon. Erika är en duktig kock och väl hemma igen så slängde hon vant i hop varsin stor tallrik Moules Marinieres till oss. Oj, vad gott det var. 

 Ser i alla fall ut på väderkartan att vi i morgon slipper att få vinet utspätt av regndroppar som förra året och många år innan det.
Hoppas verkligen att solen skiner över Ulrikdals Slottsträdgård hela långa kvällen. Årets artister går inte heller dom av för hackor: Charlotte Perrelli, Magnus Carlsson, Martin Stenmark, Hanna Hedlund, Andreas Johnsson,  Björn Kjellman. Magnus Johansson, Helena Paparizou, Lisa Stadell, Mollie Linden och sen förstås som alltid Jessica Andersson. Hon är alltid med, tror hon varit med varenda år sen det började och jag har varit på alla. Finns det verkligen ingen annan?


Just ja, glömde Oskar Bly, vem det nu är. Googlar........tydligen någon musikalartist och operasångare född -77.

Äsch då, kanske måste göra ett nytt försök att sova....snark på er!



 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar