4 augusti 2015

SnartKommerDom!


Idag var morfar Rudolf sugen på räkmacka. Åbergs Museums räkmackor går inte av för hackor så vi packade in oss i bilen och åkte norröver. 
Var ganska varmt idag men som tur var fanns det ett ledigt bord i skuggan som vi slog oss ner vid.  Jag åt en caesarsallad istället, jag vet att dom är supergoda där på Åbergs och Carlos fick en stor bytta med vatten av en snäll servitris. 
När vi var mätta så ställde Rudolf in siktet mot Bålsta Centrum och Dressmann..nya skjortor var det tydligen dags för. Frallan och jag satt kvar i bilen som vi parkerat i skuggan. Jag hade båda dörrarna öppna så det blev korsdrag och Carlos sov hela tiden. 
Tog inte så lång stund innan ekipering var klar och han kom glatt gående över parkeringen med två röda Dressmannkassar i näven. Det blev ett gäng skjortor, shorts, kallingar och strumpor.  Och för er som undrar så JA, alla skjortor var rutiga....


Nu är vi hemma i Kungsängen, Carlos har legat ute i gräset och myst i solen. Tror han fattar vad som är på gång, att familjen kommer hem i kväll. Äntligen! Ska bli så kul att få pussa på Stella igen, var ju alldeles för länge sen sist.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar