11 augusti 2015

StakarYuppiesGosungar



Idag har jag barnvaktat en stund på förmiddagen. En oerhört viktig uppgift som jag tar på största allvar. Det är så kul! Barnvaktar gärna varje dag om jag fick. Stella sov när jag kom så Carlos och jag fick liten egentid tillsammans.


Gosefisen satt i knät på mig och vi myste i kapp. Han är världens gosigase hund och min favorit såklart.































Stella vaknade efter en stund och då blev det full fart. Vi lekte, sjöng, gjorde grimaser, härmade djurläten och åt lite lunch. Fast maten gick det så där med idag, Stella åt inte alls med samma goda aptit som hon brukar. Tror hon är besvärad av sin pågående tandsprickning, en liten söt tand har kommit och flera andra är på väg.
Rasslar väl till snart när alla kommer samtidigt...

När Emilie kom hem igen så fikade vi sen var de dags att ge sig av till mamma för mig. Skjuts fram och åter till frissan var det som gällde idag och när hon var klar så fikade vi en snabbis innan jag åkte hem och vilade lite.


Premiäreldade mina fina nya ljusstakar idag.  Dansk design...så fantastiskt fint.
Hade lätt kunnat låtit kortet glöda i den där Georg Jensenbutiken på Tivoli i Köpenhamn, men jag kände att jag var tvungen att stilla mig en aning. 

På kvällen så ryckte jag och Ingrid ut till hennes rara mamma Gudrun i Kallhäll. En ny mobiltelefon var införskaffad och Ingrid hade en del att lära ut. Jag blev imponerad, lilla mamman lärde sig snabbt.
Vi blev bjudna på god flädersaft och chokladbitar. Positiv och glad kvinna Gudrun, det var kul att träffa henne.

Ska strax hoppa i säng, kan inte förstå att man blir så trött av att ha semester. Onsdag i morgon och exakt två veckor kvar tills arbetet kallar. Känns fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar