10 augusti 2015

VMiMinigolf


I går tog vi oss en tur till Sigtuna för att spela minigolf. Vem är bäst i familjen, kan man ju fråga sig. Det var ganska varmt och vi fick söka skugga till dom små rackarna medans vi vuxna spelade.
Rudolf blev sur efter att ha fått sin 3:e "kringla", d.v.s att han inte klarade banan alls. Inte blev det bättre när vi andra spikade några banor var, eller kanske med högst 2-3 slag.
Herregud! Det viktigaste var väl ändå att deltaga och ha skoj och inte att vinna. Var inte precis VM eller?


Inför sista banan så var ställningen lika mellan Jogge, Emilie och mig...Rudolf lålååååååååååååååångt efter och var aldrig på långa vägar med i guldstriden. Det slutade med att Jogge vann, jag kom tvåa och Emilie trea...ja, så surmulen sist. Hahahahahaha, vad livet är kul ibland!

 

Efteråt firade vissa med glass på Café Våfflan medans vissa drack gravöl. Vi hade en mysig dag och det är så kul att få umgås med sina bästa.
Senare på kvällen åkte jag till Kapellskär för att hämta hem Erika som nu har jobbat färdigt på Ålands Radion för den här gången. Skönt att ha henne hemma igen!


PS: Tror maken fick maxpoäng på nio banor! Han hade kanske missuppfattat och trodde att man skulle ha så många poäng som möjligt? Men reta honom inte för det i fall ni springer på honom, han har inte kommit över det ännu.

2 kommentarer:

  1. Jonatan hävdar fortf att han vann då vi spelade minigolf. Han fick ju nämligen hela 99poäng :-D

    SvaraRadera
  2. Haha, ja det tror nog Rudolf också!

    SvaraRadera