19 augusti 2015

ViVarTillWenngarn




Det blev ändrade planer idag. I stället för plask i bassängen och mys under parasollet på Playa Pettsson så blev det mys på Wenngarn. Fanns parasoll där med, stora parasoll, och det behövdes i solen. Det var så varmt och skönt men jag gillar inte att sitta mitt i solen och luncha. Det gör inte Carlos och Stella heller för den delen.

Det blev alltså lunch på Dammstugan och varsin kopp kaffe på Slottet. Vi promenixade lite innan kaffet så Carlos fick göra i från sig.
Vi hälsade förstås på fåren och hästarna innan vi gick till bilen. Rolf sa sedan när han kom hem att det finns tre nyinflyttade grisar också i Engelska Parken,  dom missade vi. Vi får bekanta oss med dom nästa gång, kommer bli grymt.


Min utsikt från solstolen innan vi begav oss ut på tur.


Stella tränade pincettgreppet när hon dinerade sin medhavda lunch. Kyckling, pastaskruvar och gröna ärtor. Ärtorna var poppis och sen persikan efteråt. Hon älskar frukt!


 Älskar Wenngarn, men det visste ni redan, sorry för tjat!


 Nackdelen med jätteparasoll är att bilderna blir mörka och eländiga.
Men på bordet ser ni i alla fall resterna av varsin Disapizza, två vattenglas, en glassbytta med plockmat till Stella, italienska våtservetter, en nappflaska med vatten, två assietter med pizzasallad, två blåa servetter och ett par solglasögon.


Slottskaffet intogs i gräset i skuggan. Carlos njöt och Stella passade på att träna på pincettgreppet även här då det fanns spännande stenar att stoppa i munnen.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar