3 augusti 2015

SolHyggligtVarmtHärligt


Men kan ni tänka? Det har var sol idag och hyggliga 21 grader....jippie! Carlos och jag har slappat 
(läs trängts) i en solstol under parasollet hela eftermiddagen.


Fast ibland låg han under i stället. Vi har gått två långpromenader idag. Först en i morse, den tog nästan en timme runt hela Tibbleområdet. Han gillar att gå där, finns massor med lyktstolpar varvat med stora stenar längs hela vägen. Blir många benlyft på den sträckan. Blev en till långis på eftermiddagen, men det var lite för varmt för lillkillen då, det blev många bensprattel innan vi var hemma i skuggan igen.


Medans jag låg där i solstolen kunde jag konstatera ett par grejer. Det är hög tid att byta panel på huset som också behöver målas, hängpetunierna frodas, skulle vilja ha färggladare köksgardiner, parabolen ska plockas ner och användas som kanske fågelbad istället och himlen är härligt blå.


Rudolf lade för ett ögonblick undan hammaren, spiskroken, skruvar och tumstock och bytte om till lite mer anpassade kläder. Tyckte han mest påminde om en solstolsuthyrare på playan i södra Europa. Saknade bara magväskan och en svart ryamatta på bringan.


Innan vi åkte hem till Kungsängen var vi en snabbis till mormor för att hämta en grej. Carlos väntade ivrigt innan dörren öppnades.

När vi senare hade parkerat hemma i Kungsängen och var på väg in så ringde Emilie facetime. Carlos blev överlycklig och har väl aldrig haft så bråttom in. Han trodde nog att hans familj var hemma nu och blev lite låg när han upptäckte att så inte var fallet. I morgon natt Carlos, DÅ kommer dom! 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar