13 augusti 2015

BraDagFörSelfies

Hallå på er grevar och baroner!
Ytterligare en slöåslappdag att lägga till handlingarna. Lilla Frallan kom på besök vid 10.30, han ville vara hos mormor medans hans mamma och syster tog sig en tur till Bålsta.
Roligare för honom att ligga ute på gräsmattan hos oss än att vara ensam och ledsen hemma.


Han ville gå på promenad också. Vi tog slottsslingan och jag tror att han idag satte världsrekord i antal bensprattel. Var och varannan meter så la han sig på rygg och viftade med dom små frallbenen i luften.  
Vi gick förbi hästar som var väldigt intressant, han stod länge och tittade på den här kusen som liknade Lilla Gubben, Pippis häst vet ni.

 

När lillasyster kom tillbaka så myste vi i skuggan under parasollet. Passade på att ta en selfie, det gäller att vara snabb med telefonen. Inte lätt när man har två små yrväder med myror i rumporna att få till bra bilder, skrattar åt min frisyr men det bjuder jag på, jag har semester då är det väl legalt att se förjäklig ut?

 

Eftermiddagen tillbringades i solstolen med Ipaden i knät, jag tittade på Mårten Anderssons bejublade föreställning Under Ytan. En fantastisk bra show, innehållande både skratt, sorg, eftertänksamhet, tårar och ärlighet. Finns på TV 4 Play om ni vill titta. 

Fredag i morgon vilket innebär lite måsten som alla andra fredagar. Hoppas att det är en munter min  som möter mig klockan 12.00.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar