24 augusti 2015

BraDär



I dag åkte jag strax efter lunch med Emilie och Stella till Vällingby. Emilie har tackat ja till ett nytt jobb på en annan mäklarfirma och skulle idag signa sitt nya anställningsavtal.
I den här branschen så fungerar det oftast så att man inte direkt behöver söka jobb utan mera som i det här fallet blir man handplockad.

Såklart är det väldigt kul för henne att få en nystart i mäklarsvängen med avsevärt bättre villkor och förhoppningsvis blir jobbstarten den 5/10 spännande och något att se framemot efter föräldraledigheten.
Stella och jag travade runt i Vällingby centrum medans Emilie skrev autograf och hälsade på sina nya kollegor.  Mötet gick snabbt och vi vände Seaten hem till Kungsängen utan vare sig shopping eller fika. Guldstjärna till oss! Vi fikade hemma hos Carlos i stället som blev jätteglad att se oss trots att vi inte varit borta någon längre stund.

Vid middagstid så ringde Emilie och tyckte vi skulle fira. Klart vi ville vara med på det så Jogge stack i väg och köpte god thailändsk hämtmat i Jakobsberg till oss.
Vi skålade i fantastisk god prosecco, minimalt för mig som chaufför. Sen åkte vi mätta och belåtna hem till oss igen.

I morgon ny rolig dag, blir ett besök på Ikea och kanske något mer skojigt ställe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar