1 augusti 2015

LiteBilderFrånDagen


I natt hade jag svårt att sova. Har fått ett återfall av min onda fot, beror med all säkerhet att jag promenerar ganska mycket om dagarna. Carlos behöver rastas och vi är ute och går en del.
Detta gör såklart att foten, benet och knät värker förbannat mycket (främst vid vila) och som i sin tur gör det omöjligt att sova trots Alvedonintag. 

Blev glad när jag drog upp persiennerna och upptäckte att solen sken! Idag igen, helt galet, två dagar i rad....inget vi är bortskämda med. Vid 8.00 tog vi oss en rask morgonpromenad, Carlos bestämmer alltid vägen och idag var målet kanske något otippat. Han gick till OKQ8, vet inte om han var sugen på glass eller skulle köpa snus eller något annat skojigt.. 


Åkte hem till oss på förmiddagen och Carlos gick direkt ut på gräsmattan för att sträcka ut. Han älskar att ligga där och spana på myror, grannar, fjärilar, mördarsniglar och annat intressant.


Efter lunch lunch tog vi oss en promenad runt vackra Lejondals Slott. Det var ganska varmt och Carlos tyckte det var halvjobbigt och tramsade lite med bensprattel allt emellanåt.


När vi gått halva rundan ungefär så hittade han en skuggplats och la sig för att vila lite. Det var inte precis den renaste platsen utan ganska så halvlerigt. Var antagligen svalt för lilla frallmagen.


Han hade ingen direkt brådska att gå vidare utan jag stod där en bra stund och väntade på att han hade  vilat klart.


Vi har varit nere på Ådö och hälsat på Anne och Peter i deras nya hus som dom håller på att renovera. Det blir så fantastiskt fint och Carlos var glad att få åka morfars firmabil där utsikten är helt perfekt.
Härligt att bo så där ute på landet utan några som helst grannar in på knuten. När vi skulle åka hem och stod och pratade vid bilen så kommer det en älg spatserande en liten bit i från oss. Carlos fick syn på den och såg så rolig ut. Tror han ville leka med den.

Nu har vi kommit hem till Kungsängen igen, Carlos sover gott på mattan med bollen i munnen. Lilla älskade kille, du är så söt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar