31 juli 2015

BraFredagWenngarnIgen

Tänk vad fort dagarna går när man har roligt! Idag började vi dagen med en rask morgonpromenad där  solen faktiskt sken från en nästan klarblå himmel. 
Trodde knappt det var sant med blev samtidigt lite deppig, i morgon går vi in i augusti och sommaren går mot sitt slut.
Vart tog alla dom härliga sommarkvällarna på altanen vägen, i år blev dom lätträknade. Ska vi behöva vänta ett helt år tills nästa gång, känns tungt.

Jag lämnade Carlos hos morfar Rudolf och åkte och hämtade mamma för fredagshandling.  Handlingen var snabbt avklarad och jag var snart tillbaka hemma igen.

Bittan och Stefan kom ett tag senare och vi gjorde oss redo för en eftermiddag på Wenngarn. Efter allt dom hört från oss och andra om vackra Wenngarn med omgivningar och världens godaste pizzor ville dom också göra ett besök där.
Jag åkte till Kungsängen för att lämna Carlos hemma, var hemskt att lämna honom. Han såg så ledsen ut stackarn. Men han är van att vara själv men jag kände mig ändå som en svikare.


Oj! Här är det oordning bland bilderna, blev en bild på lilla strandraggaren i Italien istället.
Hon badar mycket när inte vågorna är för höga och är så glad så hon tjuter när hon plaskar omkring i sin badring i de salta havet. Längtar tills jag får se bilder på detta.


Carlos blev helt galet glad när jag kom hem till honom. Vi gick genast på en långpromenad i spåret. Tänk att bo så perfekt som dom gör, med naturen och Lillsjön precis runt husknuten.  Han älskar att gå i skogen, tramsar inte en endaste gång och ligger alltid steget före mig. Duktiga hund, vi var ute nästan en timme.


Ber om ursäkt för rörig bildvisning. Men helt plötsligt så kan jag inte flytta bilderna i ordning...gaaah!
Vi gick en rundvandring på Wenngarn. Rudolf visade oss allt och då menar jag allt! Här är Orangeriet med sitt rum med växtbeklädda väggar, magiskt vackert och syrerikt.



Trots att jag hänger en del på Wenngarn så hade jag missat detta! Vandrarhemmet som ligger under/bakom konferanslokalerna. Det var fantastisk fint inredda, lite annorlunda stil men så coolt. Eva vet precis hur man inreder rätt. Bra smak den kvinnan!  Här är en bild på lägenheten där man kan bo 16 st tillsammans.


Orangeriet igen, Stefan ville flytta in här sa han, trivdes så bra bland blommor, träd, buskar och bärfisar. Tog inga mer Wenngarnkort, ni har ju sett det mesta redan. Vill inte tjata ut er.
Avslutade kvällen med att äta på Dammstugan och som alltid smakade det så bra och vi drabbades allihopa mer eller mindre av matkoma.

Lördag i morgon och jag räknar ner...snart är dom hemma igen! Jag längtar såklart efter lilla Stella.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar