16 juli 2015

TystTristSurRudolf



En ganska tråkig dag är snart slut. Har inte varit utanför dörren mer än när jag skulle vittja en tom brevlåda på eftermiddagen.
Maken är på dåligt humör och har faktiskt knappt tilltalat mig på hela dagen, vet inte riktigt vad han håller på med.
Kanske var för att jag frågade om han ville vara så vänlig att bära ut kassen med tidningar när jag fick ett städryck i morse.
Han gjorde det under mutter, stön och "ska jag göra allt i det här huset?"

Det har varit så tyst och trist här hemma idag så Gustav och jag gick och powernappade på sängen i två timmar på eftermiddagen. Jätteskönt!
Men ni som känner mig vet att jag är en riktig snackpåse men idag har alltså varit en väldigt tyst dag.

Nu har vi under tystnad ätit lite rester och nu har jag försökt ställa in Juramaskinen till att göra den perfekta cappuccinon.
Går inget vidare, instruktionsboken är på främmande språk och jag tycker den blir fisljummen och med för lite mjölkskum. Eller så blir den för stark och med för lite mjölk.  Jag vet, värsta i-landsproblemet men ibland kan man få ha det också och för mig ska kaffet vara gott, varmt och med skum på toppen.


Min finaste lilla kisse som varit så gosig hela dagen. Han vill bara ligga i knät eller vara nära. Kommer inte åka på någon semester så länge vi inte har någon som bor här. Vill inte lämna denna lilla kille alldeles ensam och ledsen. Han är inte van att vara ensam, någon är alltid hemma hos honom.
Förresten så fyller han 10 år någon gång nu i juli, vi vet inte riktigt eftersom han är en hittekatt. En utkickad, utslängd katt som ingen ville ha. Jävla dårar! Vilken tur att jag och Jessica jobbade den där natten i november för 10 år sedan och hörde den stackars lilla kissen gråta i rosbuskarna vid vårt jobb.

Det blir kalas nästa lördag, tror Erika kommer hem från Åland över helgen då så hon får vara med och fira.
Vi siktar på räkfrossa, det gillar han!









1 kommentar: