28 juli 2015

TJohOOo


Hej på er i Sommar-Sverige!
I morse blev vi väckta tidigt, tror runt 7.00-tiden av att en helikopter snurrade över hustaket. 
Hade fönstret lite på glänt så det lät stundtals som den var på väg att landa, ett himla liv. Läste senare på  http://www.ubro.se/nyheter/helikoptersok-over-tibble-brunna-kungsangen  att det varit något slags rånförsök i området.
Börjar likna skit det här nu. Häromdagen var Upplands.Bro Kommun på förstasidan på Aftonbladet inte mindre än tre gånger.
Först hade Polisen hittat ett jättebeslag med 178 st cannabisplantor på en ö ute i Mälaren, sen var det någon slags massinvasion av kackelackor i lägenheterna på Bergvägen och till sist det fruktansvärda tragiska mordet på en liten flicka på Råbystigen. 

Vi köpte med oss jordgubbar från Uppsala i går. Tog med några när jag och Carlos åkte hem till Kungsängen på kvällen.  Blev glad som en treåring på julafton när jag snokade runt i frysen och hittade vaniljglass...det godaste som finns till jordgubbar tycker jag.

 
Carlos var först upp i sängen i går kväll (och sist ur i morse), herregud vad han kan sova den där killen. Ibland tror jag att han är sjuk!


Tvingade ut stackarn på en promenad vid 9.00. Vädret var uppfriskande duggregn och 14 härliga grader. Han kissade och bajsade på ny världsrekordtid, sen vände han om och ville hem. Vi  somnade om och sov till 11.00! Helt galet mysigt att sova bredvid den snarkande lilla gosefisen.


Blev lite soffsömn också innan vi packade in oss i bilen och åkte hem till oss.



 Till den här killen som blev glad att se åtminstone en av oss. Vi myste och hade kattgodisregn.
Blir ingen planerad utflykt i dag som vi tänkte. Vädret är så trist och inte kul att sitta ute i regnet och fika eller luncha som man måste när man har en liten hund med sig.

I stället fick Rudolf ett renoverarryck, tror det eller ej. Han stack till Bauhaus för att köpa tapetklister, tapetbord och färg.
Förra veckan gjorde han i ordning trappen, klädde stegen med vackra eksteg. Nu ska det målas vitt runt omkring och sen kanske till och med tapeterna kommer upp på väggarna där uppe.
Bakat en sockerkaka har han också hunnit med!  Han är som en Ernst, fast lite bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar