5 juli 2015

HejPåEr



Det är väl ingen som undgått att det råder värmebölja i Sverige?  Vilket såklart gör att man inte orkar göra annat än förflytta sig mellan olika skuggplatser här på tomten.
Självklart tycker jag om värme i lagom dos, 34 grader är kanske lite i överkant om man inte befinner sig i en solstol någonstans i södra Europa.
Här hemma när allt ska rulla på som vanlig med mat, städ, handling m.m. funkar det sämre tycker jag.

Men hellre varmt än kallt, så nu var det slut med det gnället.
Carlos har bott hos oss sen i går förmiddag. Hans mamma och lillasyster har varit i Malmö och letat pytonorm...haha skoja! Tydligen är den fortfarande på rymmen enligt Aftonbladet, hua!

Dom har hälsat på bästa vännerna Emelie och Tommy. Just nu är dom på väg hem genom Sverige, och förväntas fälla ut landningsställen på Seaten på parkeringen framåt kvällen.
Pappa Jogge har varit norröver på fiskeresa men kom för en stund sedan och hämtade sin lilla guldklimp.
En guldklimp som är helt fantastisk att ha att göra med, så lätt och mysig. Har såklart tillbringat hela dagarna under parasollet vid Carlos lilla pool.
Han älskar att bada, satt riktigt och väntade medans jag fyllde vatten och kunde inte hålla sig tills det var färdigfyllt. Skynda dig mormor!

Här kommer lite bilder, har haft problem med överföringen till datorn så jag orkade bara dessa få:

 Det bästa han vet är att åka bil, här i framsätet med bilbälte
 Skönt med egen pool
 Fast Lejondalssjön funkar också. Vi tog bilen ner och gick till hundbadet för lite svalka. Men det var så extremt mycket äckliga bajshögar från sjöfåglar på stenarna så vi vände hemåt ganska fort.
 Bollar är också en favorit

Fick en godnattselfie från gudmor Emelie. Oj, vad jag längtar efter dessa tre underbara människor.
Varför bor ni så låååååååååååååångt bort?

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen i väg till Wenngarn för lite middag. Riddarspelen är över för den här gången och jag tror det blev en succé. Enda var väl värmen, många valde nog stranden i stället. Rudolf har jobbat från 5.00 på morgnarna för att få grisarna färdiga. Han är nog lite lätt slutkörd nu. Men såklart tycker han det har varit roligt också.

Vet ni...? I morgon fyller Stella 10 månader! Obegripligt och jag har precis slagit in hennes present.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar