29 juli 2015

ViHarDetBra


            

Ytterligare en bra dag med mitt lilla "Plåster" till ända, jag menar förstår Carlos och inte strandraggaren på bilden ovan. Men har ni sett vilken stil hon har, tungan rätt i mun passar väl bra just här?
Carlos är mitt lilla plåster, han viker inte en centimeter från mig. Tycker lite synd om honom, när han t.ex sover i soffan och jag reser mig för att gå till köket eller på toa så hoppar han ner och följer efter mig. Lilla älskade gullvovve, mormor ska inte lämna dig...



Annars så har vi haft en bra dag idag med. Var en sväng till mormor och hälsade på, hade först gått en entimmespromenad så Carlos var lite lagom trött och somnade på golvet efter lite sedvanligt undersökande av mormor, golv och annat intressant.



Vilken underbar bild! Stella med sand i hela ansiktet, UV-kepsen käckt på svaj och bara så glad!
Älskade gullunge vad vi längtar efter dig här hemma. Men det verkar såklart inte gå någon nöd på dessa raringar i ljuvliga Italien.


Till min och Carlos stora glädje så ringde Stella Facetime till oss idag på eftermiddagen. Det var så varmt så dom höll sig inomhus för lite vila tills termometern skulle sjunka litegrann. Här hemma skulle vi vara överlyckliga om termometern skulle råka STIGA en smula...haha. Stella bubblade på, pussade telefonen och såg lycklig ut när hon såg Carlos.
Ömsesidigt, Carlos blev lika glad han..lilla gubben vad han måste funderat hur det där gick till...lillsyrran i mormors telefon?!

Nu ska vi mysa i soffan, Irene Huss klockan 21.00. Sen en nattpink innan vi gosar ner oss in sängen för skönsömn.
I morgon ska vi på äventyr, jag ställer klockan på 07.15,  8.15 ska vi skjutsa Jesper och Ingrid till Arlanda.
Efter vi släppt av Jesper så blir det morgonfika på något bra hundvänligt ställe, kanske Wenngarn?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar