30 juli 2015

BroArlandaWenngarnBroKungsängenBro, hittills!

I morse var tanken att vi skulle vakna av alarmet som var ställt på 7.15. Men redan klockan 6.00 blev vi väckta av grannens gläsfsande byrackor. Carlos somnade om men inte jag och det var en mycket trött hund som en timme senare blev utdragen på morgonpromenad.
Alltså, han är så rolig! Har ett sånt fantastiskt ansiktsuttryck, man ser direkt när han inte är med på noterna.


Blev en kort pinkrunda, sen satte vi oss i soffan för att titta lite på Nyhetsmorgon innan det var dags att åka och hämta upp Jesper och Ingrid.
Han älskar att åka bil, sprang på lätta frallben direkt till våran bil och inte som förut, stanna till vid sin egen. Ja, eller sina föräldrars då.
Leveransen av Jesper till terminal 4 gick galant och vi vände hemåt i ösregnet och dom generösa 13 graderna.
Ingrid ville gärna bjussa på fika så vi svängde in på Wenngarn,  parkerade vid stenruinen, 20 meter från Bageriets entré (Drummeln har ju semester) och klev in till Bagar-Sara och Albin.
Carlos var välkommen in han med, ganska okul med utefika i ösregn.




Vi fikade gott kaffe och varsin god surdegsfralla med salami, ost och grönsaker. Carlos fick titta på.
Kom senare in en dyblöt familj till som skulle äta frukost som man också kan göra på Bageriet.

När vi skulle gå ut så tappade jag kopplet på Carlos utanför dörren och han sprang snabbt som attan in igen, ville verkligen inte gå dom 20 metrarna till bilen igen. Gullhund!

Note to self: När ni besöker Wenngarn så SKA man parkera vid infarten där det står fina skyltar PARKERING BESÖKARE, parkera för bövelen inte direkt utanför Dammstugan eller Slottet för att ni är lata, lama eller det regnar.  Kan vara förenat med livsfara från och med 10/8 när Drummeln är tillbaka på jobbet.

När vi kom hem till Kungsängen igen så somnade vi om, sov ett par timmar i sköna sängen. Fanns liksom inget annat att roa sig med i detta superhärliga sommarväder.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar