13 juli 2015

LåååååångLedig



Äntligen, är det min tur att fira semester, känns fantastiskt skönt och välkommet. Som pricken över i:et så lyckades jag idag med bedriften att sova ända till 15.30. Bra Ewa! Men inte känner jag mig speciellt utvilad för det, kommer nog ta några dagar innan jag ställer om mig till normala tider och rutiner.

Eftersom jag mer eller mindre sov bort helgen så blev det inget storslaget bloggande från mig.
Så någon dag så här i efterhand kommer det lite bilder från min helg som trots jobb innehöll kvalitetstid och mys med mina två små hjärtan.

 

Gullhönan, för dagen i klädd hårband, utforskar sin mors nästan 30 år gamla pusselboll från Tupperware. En rolig, spännande, pedagogisk leksak med livstids garanti, som alla produkter från Tupperware har. Måste dock försöka få tag på någon återförsäljare eftersom gummibandet som gör att man kan dra isär bollen har blivit något trögt och gammalt. Kanske någon av mina läsare vet någon i närområdet?


Stella blir mer och mer lik sin mamma, så lika!


Även Rudolf har införskaffat sig en ny leksak.


Jag trodde det var en Saft-Maja


Men jag är lite lätt skeptisk, än så länge har han inte tagit sig igenom bruksanvisningen som dessutom är på engelska. Spännande att se om det blir någon egenbrygd öl a´la Rudolf i framtiden.


Vackra barnet med vatten på tröjan gungade och skrattade som alltid!
 

Carlos ville också vara med på bild.


Rudolf läskar sig med en köpebira efter däckbytet på moppen är fixat.
Nya däck med vita däcksidor, precis som det ska vara.


I natt hade jag Spiderman på besök. 


Ser bra ut!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar