11 juli 2015

LiteBara



Gick finemang att jobba inatt. Alla, ja ni läste rätt, ALLA sov like a stock. Helt galet bra! Fast också ganska trist, timmarna går i snigelfart.
Tänk att man aldrig är  nöjd. Är det för jobbigt så gnälls det och är det toklugnt så gnälls det för det.
Blev lite städande, plockande och ett par varv i tvättstugan. Men inte heller där fanns det nämnvärt att göra.

Sovit lite halvrackligt i dag, anledningen till det är grannens snickrande. Som tur var satte han inte i gång förrän vid 11.45 så jag hann sova ostört ett par timmar. Det är väl en av få anledningar till nattjobb och att sova på dagen. Alla andra i närområdet är vakna och väsnas nåt kopiöst. Fast inte min  hårt drillade familj, dom har lärt sig att trippa på tårna, smyga i trappen, tugga försiktigt, öppna/stänga dörrar ljudlöst o.s.v. efter mina 30 år som nattarbetare.
Rudolf har dock en aningens svårt att smyga som en indian åtminstone i köksregionen där han trivs bäst.
Kan bero på att han är döv, i alla fall nästan.  Han hör vad han vill höra och säger VA? tusen gånger per dag.
Värst är när han ska plocka ur diskmaskinen. Tror inte det finns någon som kan få det att låta som ett världskrig då. Ha släpper besticken från en meters håll rätt ner i besticklådan och sånt låter...jag lovar!
Ett jäkla skramlande.

I dag kör vi miljötänk här hemma.  Istället för att förorena luften på två olika ställen slår vi ihop och förorenar på bara ett.
Emilie, Jogge, Carlos och Röjar-Ralf hade också planerat att grilla och vad vore väl bättre att dom tar med sig sina kotletter hit och kastar dom på våran grill i stället.
På så sätt få jag ju chansen att träffa mina små gullhönor också. Har inte sett dom på två dagar! Katastrof!




 Måste visa er likt en pensionär min fina hortensia tro jag den heter.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar