26 juli 2015

PåSemesterIKungsängen



Från att haft huset fullt hela helgen gick det till ett tomt, trist och ganska ensamt hus när Erika och Ferry åkte vid 16.00.
Vi åt en candle light dinner för två, utan candle light då förstås. Kunde lika gärna skrivit dinner för två, varför krångla till det.
 Carlos satt nedanför bordet i hopp om att vi skulle tappa något som han kunde smaska i sig.
Han är van vid Stella nu när hon äter mer och mer "riktig" mat som ganska lätt hamnar på golvet och senare i Carlos gap. Blodpudding är favoriten.
Vi tappade ingenting till Carlos stora besvikelse, han har knappt ätit någonting alls i dag ur sin matskål.
Tycker han ser lite mager ut kraken men bajsat sex gånger detta till trots, konstigt.
Han skulle lätt platsa i en Viktväktarslogan: Ät som en höna-Skit som en elefant! Fast det stämmer inte heller för som Viktväktare äter man allt annat än som en höna, snarare som en elefant.

Åkte hem till Kungsängen framåt kvällskvisten och innan vi gick in så ville Carlos gå på en promenad. Vi gick hela elljusspåret runt Lillsjön, han var så duktig och bensprattlade bara en endaste gång.
Den rundan tog nästan en timme och jag var svettig efteråt. Carlos var också helt slut, han la sig precis innanför dörren och tvärsomnade när vi kom in.
Få se hur min fot mår när jag lägger mig, har som tur är bara vilovärk i eländet.

Måndag i morgon och vädret verkar bli hyfsat enligt klart.se-appen. Få se vad vi hittar på, kanske blir någon utflykt med Carlos, han älskar att åka bil!
Nu ska vi sova, ska bli så mysigt med ny sängkompis. Kom i skrivande stund på att jag glömde tandborsten, fasen då!
Ändå är jag uppväxt med ett tv-program som hette just "Glöm inte tandborsten" minns ni det programmet? Programledare var Joakim Geigert, hissa intresseflaggan gott folk.
Fel! Googlade programmet och det gick 1994, så uppväxt med programmet var inte helt rätt.
Vilket svammel på tanten i kväll...och säkert mängder med stavfel. Skyller på trötthet, ovan med Emilies dator och sen det vanligaste...skitiga glasögon.

GoDnAtT




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar