25 juli 2015

BraLördag



Ett riktigt skitväder har det varit idag, regn och rusk. Tur att man inte behöver kliva utanför dörren, för det är precis det jag inte har gjort idag.
Bara hållit mig inomhus och slöat. Rudolf däremot var i väg på någon veteranbilsmarknad i Uppsalatrakten tillsammans med Micke och säkert många många flera entusiaster.
Han var nöjd när han om hem och visade glatt vad han hade handlat, två vajrar och två mopedtidningar.

Vid middagsbordet var det slutsålt idag med. Alla var här och åt Rudolfs goda räkmackor på levainbröd eller hederligt surdegsbröd om ni föredrar det.
För säkerhetsskull hade hade stekt lite korvar också i fall inte räkmackan skulle mätta.
Blev ingen grillning av korven, var liksom ingen som var spekulant på den posten idag. Vi har förstås tak på altanen men det var såååå kallt att stå ute och grilla.
Stella sov skönt ute i vagnen trots smattrande på altantaket och vaknade och var så glad, hungrig och på spexhumör. Hon körde alla sina partytrick samtidigt, hon är förbaskat gullig.
Hon kryper fort nu och idag fick jag för första gången se på film när hon reser sig, tar tag i lära-gå-vagnen och går! Mormors duktiga tjej!

 

Hon kör i diket mot slutet men vad gör det, övning ger färdighet.
Nu ska jag sova, tidig uppstigning i morgon för vissa. Rudolf ska skjutsa Lilla familjen till Arlanda redan klockan 04.00 och jag sticker till Carlos för att somna om med honom några timmar senare.


Carlos önskade nog att han hade liiite längre bakben.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar