28 juli 2015

KvällMedGolfTema



Här kommer ett litet bildregn från mig och Carlos. Vi har varit på Bro-Bålsta Golfrestaurang tillsammans med Inger och Niclas. Carlos fick stolt åka i Musses hundbur i fina bilen. Musse som numera kan titulera sig International Champion (tror jag det var?!) efter veckans hundutställning i Split Kroatien där han kammade hem det mesta.  Han är himla duktig lilla Musse! Grattis till den fina titeln! 


Inger och Niclas på den långt i från fullsatta uteserveringen. Det var bara vi där och sen några golfspelare som drack Loka och käkade jordnötter några bord bort.  Mycket bra ställe med god mat och hundvänligt.  Carlos var så duktig, la sig tillrätta och snarkade under bordet, tror han trivdes.

  
Alla utom undertecknad åt hamburgare, såg förjäkla trevligt ut med pommesfritsen i en frityrkorg i miniformat.  Jag som har en förkärlek för caesarsallad blev glad när jag såg att det fanns på menyn.





Fick lite gulliga bilder från Italien från Emilie. Dom har det så bra i den stekheta värmen, allting funkar prima och Stella älskar att bada i havet och leka i sanden. Hennes hår har växt, blivit långt och krulligt i nacken.

Nu ska vi strax sova Carlos och jag, vi har precis kommit in från sista pinkrundan. I morgon ska Rudolf jobba så då får vi roa oss på egen hand. Får se vad vi hittar på.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar