25 augusti 2015

StellaIkeaEttårspresent



Idag har Stella varit på Ikea tillsammans med mig och Emilie. Kan säga så här...succé!
Här behövs inga lekland eller andra grejer för att roa Stella. Det räcker med en tur till Ikea så var hon nöjd.
Helt otroligt vad kul hon hade och vi med för den delen, mest åt Stella. Vi fnissade leende åt alla roliga ljud och försök till prat och konversation med andra hon försökte sig på.
Hon är så lättsam att ha och göra med, alltid nöjd och alltid glad (tror hon brås på mormor) Kanske inte är helt hundra enig med barnets föräldrar men så upplever jag henne i alla fall. Vi är ett bra team Stella och jag.


Klart barnet måste ha ett eget kök, här stod hon en bra stund och slängde runt med grytor, kastruller, slevar och annat som skramlade. Hoppas det tidiga kockande genererar i många härliga middagsbjudningar i framtiden. Lunch och fika funkar också. Längtar tills jag får sitta på en liten stol i hennes rum och "låtsas" äta. Köpte såklart en del tillbehör som kommer underlätta hennes matlagning bl.a  kastruller, tyggrönsaker, muggar och ett gäng slevar och vispar.


Ett liten trettioniokronorskatt vid namn Lilleplutt fick såklart också följa med hem.
Snart är Stellas djurparken komplett. 


 Här här kissen och hans matte mätta, belåtna och belagda med en lätt drömmande blick efter en brakportion av Ikeas köttbullar, potatis, lingon, gräddsås och ärtor.


Är du riktigt mätt nu kissen?


Nu åker vi hem och hämtar brorsan sen vill jag åka till mormor och moster och röja runt lite. 
Sova? Eftermiddagsvila? Icke, jag är stor nu. 
Fast sen somnade hon en liten stund i vagnen i alla fall.

 

 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar