24 augusti 2015

DagsAttDraIgång



Ny vecka, ny måndag, nya lediga dagar i alla fall ett fåtal lata dagar återstår att sparka sig trött på. Det är hög tid att börja skärpa till sig, komma i gång, göra någon nytta, tjäna brödfödan, stänga av Dr Phil och alla amerikanska housewives på tv´n och förbereda sig för kommande arbetsvecka.
Kommer bli tufft på onsdag, första natten på 44 dagar. Är lite orolig att jag inte ska komma i arbetsuniformen, tycker jag har expanderat minst en storlek i omfång, kanske två i värsta fall.
Vette fasen vad det kan bero på, kanske ett levande bevis på att jag har levt gott och njutit av god mat och dryck under min semester. Bryr mig inte nämnvärt men ska självklart göra något åt saken och som jag alltid säger #YOLO, jag lever bara en gång.

Den här veckan händer det grejer!  I morgon ska jag till Ikea och köpa 1-årspresent till Stella, skriver inte vad det är för något eftersom hon kanske gluttar in på mormors monsterblogg och snokar.
Fast vadå? Kom på att Stella ska ju faktiskt med till Ikea i morgon....tänkte inte på det. Blir ögonbindel på barnet helt enkelt.

På fredag ska jag äntligen få barnvakta igen, flera timmar! Kommer bli underbart roligt och jag måste rodda om fredagshandlingen mad mamma. Hrmmmm, undrar hur det kommer mottagas.
Lördagen är det dubbla glädjeskutt. Erika fyller år och vi kommer fira det här hemma med tårta, presenter, hurrarop och kärlek.
På kvällen är det äntligen dags att ta sig några kilometer bort, ner till Tammsvik för att gå på konsert med en av Sveriges genom tiderna bästa sångerska Carola som avslutar sin turné "Det bästa av mig" i lilla byhålan Bro. Bro, hemmaplan för mig, helt galet att Carola kommer just hit.
Men min mor hade en egen teori om anledningen, hon vill ju bara tjäna så mycket pengar som möjligt. Hon kanske har rätt och sen gillar hon inte Carola heller för den delen. Var ju tur att hon inte ska gå då, det är inte ett tvång bara för det är på hemmaplan mammsen.
Ingen är gladare än jag och biljetterna köptes en kvart efter dom släpptes. Showen är grym, såg den på Cirkus i mars så den sitter fortfarande på näthinnan, så förjäkla bra, och jag längtar så till lördagen.
Vi är ett glatt gäng som kommer skråla med i låtarna tillsammans. Härligt och välbehövligt för själen.

Veckan avslutas med en tidig förmiddagstur till Norrtälje med Ingrid och Micke.
Tonårsveteranmoppeligisterna ska deltaga i något slags mopperallylopp och vi flickor kommer inte alls att heja på om nu någon skulle tro det. Nej, vi väljer att hellre flanera runt i vackra Norrtälje, fika och kanske shoppa lite.

Som sagt, det blir en vecka av den trevligare sorten och ekorrhjulet är därmed åter i rullning.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar