10 september 2015

CatFightRoligaKommandeUtflykter



I dag har jag spenderarbyxorna på mig. Gjort av med dryga 2500:- på en kvart. Bra jobbat!
Har bokat en kryssning! (gaaaaaah, jag som är livrädd för båtar!) och bara åkt två kryssningar tidigare i mitt unga liv.
Kan inte hålla på att sjåpa mig längre fast såklart kändes det sådär när jag klickade i datumet som visade sig vara årsdagen av Estonias förlisning. Kommer vi överleva tro? Tänk #YOLO Ewa.
Överlever vi så gör vi det i så fall mätta, belåtna och med magen full av skaldjur eftersom det är just skaldjursbuffén vi är ute efter.  Ni har säkert sett reklamen på tv, det hade i alla fall Rudolf gjort som senaste tiden har tjatat hål i huvudet på sin söta fru om just denna kryssning. Han är en riktigt liten läckergom (citat mormor) Och jag ska prova ostron för första gången hade jag tänkt.



 Blir säkert skoj och gott. Billigt var det i alla fall, hittade någon deal på FB där man fick hytten gratis om man bokade skaldjursbuffén. Bara bita ihop, be till gud och hoppas att bogvisiret är stängt.
 Sen har jag precis swishat över pengar till Anne H också, en grej bokat i februari som kommer bli fantastiskt kul. Blir en hotellövernattning också och det är inte Ullared om ni nu skulle tro det.


Till Ullared tar vi flyget i november, där blir det också en hotellövernattning. Ola-Conny och Morgan är ombord på flighten och underhåller....hrmmm underhåller? ska bli extremt intressant och se den underhållningen. Man får goodiebag också...yeaaaah!
Så himla kul att ha något att se fram emot nu när hösten kommer med stormsteg och sen den hemska kommande vintern som jag redan INTE ser fram emot.
Just ja, sen blir det Carolas julturné i november också. Hur kunde jag glömma den?

Har inte bara swishat pengar hit och dit idag. Har även försökt sära på två katter som tjafsat med varandra hela morgonen. Gustav i ena ringhörna och en annan svart bjässe i andra. Fick just in min slagskämpe och jag tror och hoppas han inte har några sår någonstans.  Asså,  ljudet av kattslagsmål...inte kul! Låter så hemskt. 

På eftermiddagen ska jag hälsa på mina barnbarn, har inte sett dom sen i tisdags....puh!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar