11 september 2015

UppOchNerDag



Fredag igen! Efter århundradets segaste natt....lång, trist och ensam så somnade jag ovaggad som en döing vid 8.00.
Vaknade vid 13.30 och var helt totalt borta i skallen, läskigt. Hade ingen aning om det var morgon, dag, natt eller någonting. Efter en stunds funderande så kom jag på det rätta svaret. Mindes också att det var fredagshandling med mamma inom kort,så det var bara att masa sig upp fast jag helst ville somna om. Handlingen gick som det brukar, inget att orda över.

Efter fikat, plocket och fixet senare hos henne så blev jag lite lätt upprörd, ledsen, besviken, rädd och bedrövad efter att vi hade diskuterat den pågående fruktansvärda flyktingkatastrofen. Herregud!
Orkar eller vill inte dra allt här men jag tror ni kan tänka er hur diskussionen gick där över köksbordet. Är fortfarande upprörd och framförallt arg!
Jaja, är väl inget att göra åt, det finns alltså människor med totalt avsaknad av empati, fast att dom finns i min närhet gör mig oroad.

Dagens middag däremot var en lyckträff. Jag gjorde recept märkt D ur Viktväktarkassen, mexicanska kycklingstacos med bönröra och grönsaker. Fantastiskt gott!


 Facetimat med mina älskade små gullefisar också, två gånger till på köpet. Stella pussade Emilies skärm på Iphonen och Carlos hämtade sin röda favoritboll. Det gjorde min dag och nu känner jag mig glad, nöjd och ser framemot helgens kommande skojigheter.

I morgon tidig uppstigning och avfärd mot Nynäshamn. Rudolf och veteranmoppen ska briljera i MopedumRundan med start klockan 10.00. Blir med andra ord en heldag i Nynäs. Återkommer i morgon om eventuella framgångar och pallplaceringar.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar