18 september 2015

FredagsFix



Vart tog den här dagen vägen?  Redan kväll och snart dags att tjäna brödfödan. Har sovit en liten stund nu på kvällskvisten och jag hoppas att denna första natt av tre ska flyta på i ett rasande tempo. Är alltid tröttast första natten, sen brukar dom efterföljande gå av bara farten. Är därför inte vidare glad åt s.k singelnätter på schemat.

Annars idag så har det varit som det brukar på fredagar. Fredagshandling, fika och allt runt omkring det pysslet.

Emilie och Stella kom också till Willys för att fredagshandla, det gjorde det hela mycket skojigare. Stella satt i min kundvagn och charmade dom flesta som kom i hennes väg.
En kvinna kom till och med fram till oss och tyckte att Stella var bland den sötaste hon sett. Stella svarade med att fyra av världens leende och "tanten" smälte ännu mera. Gulligt!

Åt en väldigt god middag, idag med. Jag sparar den sista maträtten i matkassen tills i morgon och svängde istället ihop en thaigryta med så mycket goda smaker. Kokosmjölk, koriander, kyckling, grönsaker och röd currypasta bl.a. Bäst att passa på när Rudolf idag är kvar på Wenngarn där det är hallaballo hela kvällen och natten.
Oktoberfest, öldrickande, rutiga dukar, untzuntzdans, tyskinspirerad grillbuffé, Bad Influence på scen och övernattning på Hotell Anstalten.
Hade jag inte jobbat så skulle jag också varit där men en fullt duglig standin för mig duger bra åt honom. Det blir Niclas som delar rum med Rudolf. En snarkar säkert på inandning och den andra på utandning...haha!

Nu sista kaffet för idag, sen iväg!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar