17 september 2015

Slappardag!



I morse fick man veta att man levde. Rudolf åkte till jobbet tidigare än vanligt och Gustav har ju som uppgift att väcka mig och berätta att nu har minsann husse åkt och lämnat oss alldeles ensamma.
Tack Gustav, men klockan 04.45......grrrrr!  Hade svårt att somna om efter den jamsymfonin han drog av. Trodde först han satt fast någonstans, så mycket lät han. Kanske Rudolf hade stängt dörren och Gustav fastnat med svansen, det är lätt hänt.

Slumrade väl till efter ett tags snurrande i sängen och vaknade ett par timmar senare. I dag hade jag planerat att åka med Emilie och Stella till Stinsen. Hon skulle byta en födelsedagspresent Stella fick, en bok som hon redan hade.
Men lilla sötnosen var ynklig idag efter gårdagens vaccination, så resan ställdes in. I stället åkte jag och hälsade på en snabbis. Oj, vad hon var hängig men som tur var svalde hos sin Alvedon och somnade strax därefter. Bästa medicinen, att sova bort febern.

Idag fick jag Icareklam, jag brukar sällan läsa den utan skicka den i soporna omgående. Som tur var bläddrade jag förstrött i den medans jag drack kaffe och hittade det här:


Fastnade speciellt för Discobrunchen, det lät spännande. En discolunch för tre fick det bli. 
Nu har jag ytterligare en sak att längta och se fram emot nu när hösthelvetet kommer med stormsteg. Kommer spritta i benen på tant, kan jag lova.


En bild på slapparkatten, tror han har sovit hela dagen. Tror jag det,  är säkert jobbigt att agera väckarklocka i arla morgonstund varje morgon.

 

 Dagens recept var idag märkt med bokstaven E. Fläskytterfilé med rostade grönsaker i pepparsås.

 

Var väldigt gott det här med. Och som ni ser så hoppade jag över salladen. Hade fullt upp att få i mig rotgrönsakerna och köttet. Det är så mycket mat som man måste få i sig! Men hörrni? Har ni testat ugnsrostade rödbetor! Hur gott är inte det? 

Annars så har jag haft en himla skön slödag idag. Var duktig och drog fram dammsugaren på förmiddagen, hade höga planer på att städa lite. Men orken tröt som så många gånger förr och jag blev kvar i soffan framför Kardashians och annat superviktig på tv. Det är en dag i morgon också, tror dammtussarna inte bryr sig om vilken dag dom blir uppsugna av monstermaskinen.
 
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar