26 september 2015

DåligtMedTidOchOrk

 Hinner verkligen inte alls med bloggen under mina lediga helger, har fullt upp som ni 
ser av bilderna att döma.  I går så var jag barnvakt, det gick hur fint som helst. Stella var jättetrött så hon somnade enkelt efter en flaska ersättning redan klockan 19.00. 
Carlos och jag myste i soffan, tog selfies och lekte. Har tagit bättre selfies än den ovan, men jag tyckte den var ganska gullig. Carlos ögon......!
Strax efter midnatt kom Emilie och Jogge hem och just då passade Stella förstås på att vakna men som tur var somnade hon om. Tror hon drömde något läskigt.
 Favoritbollen var förstås med hela kvällen, överallt och alltid.
 I dag kom Emilie över en stund med barnen. Jogge var snäll och hjälpte Rudolf med att bygga båthus. Våran båt åkte upp ur plurret i morse nämligen. En tämligen oanvänd båt denna sommar. Tror Rudolf var ute tre gånger och jag endast en gång. Skyller på vädret. 
Vi passade på att gå ut och lufta oss lite i det sköna vädret, det var 17 grader och strålande sol, så skönt.
 Vi gick till närmsta förskola och gungade. Provade alla gungor och även en liten rutschkana. Rutschkanan var Stella lite skeptiskt till, blir nog flera försök tills hon förstår det roliga i det hela.
 Äntligen så går hon MED skorna på fötterna nu.  Tidigare så återgick hon till krypande så fort skor sattes på hennes fötter. Jädrar vilken fart hon har nu när hon går. Hon var så duktig och gick en lång bit med en kotte i den ena handen och löv i den andra. 

Vi hade turen att bli bjudna på middag i kväll, älskar sådana spontana middagsinviter.
Det var Emilie och Jogge som bjöd sina rara föräldrar på egengjorda grillade hamburgare med goda tillbehör. Stella trivdes..BÅDE farmor, farfar, mormor och morfar på en och samma gång!
Hon hade fullt upp med att leka och dela ut pussar till oss alla.

Nu måste jag sova, i morgon väntar verkligen ett äventyr som heter duga. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar