21 december 2015

ÄntligenDags



Haft en lugn och stillsam måndag med endast en liten utflykt till Willys för att införskaffa tre middagar innan det blir julmatsfrossa för hela slanten.
Träffade en sovande Stella och hennes vakna föräldrar på Willys. Fick senare ett mess att gullungen hade vaknat fast då var jag redan hemma igen. Typiskt, vill helst se och pussa på henne för jämnan.
Har försökt sova en stund på eftermiddagen, kommer bli en tuff natt denna första på över fem veckor.
Men det gick sådär, kunde inte koppla av så jag gick upp och packade jobbväskan istället.
Letade fram min gamla fula Crocs också. Tror det är dom enda skorna jag kan jobba i då jag kommer ha foten lindad. Det har känts lite bättre här hemma i alla fall.

Till sist bilder på årets julgran i Pettssonska, det hör till det är ju ändå jul snart.


 Ser ni vad jag ser?


För 199:- på Bauhaus tycker jag den är superfin. Min bror trodde det var en plastgran haha.
Fattas med flit pynt på nedre delen av den, Gustav började äta på glittret i går och jag tror det är mindre bra för en liten kattmage. Därför så fick allt flytta upp en våning. Sen får vi se hur länge julgranskulorna får sitta kvar. Han är ganska duktig på att jabba ner dom.

Lite gott kaffe nu innan det är avfärd mot jobbet, jiiiiihaiiiiiiiiiii vad kul det ska bli. Håll tummarna att det inte gör för ont i tassen.






2 kommentarer:

  1. Jag har lite att lära av dig vad gäller katter, det var ett tag sen jag hade katt sist, men nu ska det bli ändring på det! :) Hämtar hem en liten bebis på onsdag! :) :) :) (fast det vet inte resten av familjen om, det ska bli en julklapp. Hoppas de blir lika glada som jag är!)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men vad spännande! Blir det en utekatt?

      Radera