8 december 2015

I´mHere



Hej på er!
 Finns det kvar några läsare tro eller har ni ledsnat på min frånvaro?  Här är det prima liv önskar jag att jag kunde säga. Men tvärtemot så är statusen precis som för 4 veckor sedan.
Har bokat tid hos en naprapat i Kungsängen som utför stötvågsbehandling, detta ska enligt intensivt googlande av mig vara bra för hälseneinflammationer och annat tjall i bl.a fossingarna.
Behandlingen tar bara ett par minuter och det kommer kännas rejält, tydligen. Dyrt är det också, men det är värt både smärta om tomt på kontot bara jag blir smärtfri.
Har ledsnat riktigt ordentligt nu och kommer börja jobba den 21/12 hur ont jag än har.

Nästa vecka skulle jag vilja ge mig ut bland folk och julklappshandla lite. Har i och för sig inte så många att handla julklappar till och det mesta har jag redan klickat hem. Smidigt och enkelt. Fast jag saknar shoppingen och att få känna julstämning och att bevittna julstressen bland folk som oftast beter sig som yra hönor.
Det är sjukt kul! Säger jag som aldrig någonsin har stressat någon jul, har aldrig fattat grejen. Kalle Anka kommer väl ändå?

I går var jag och myste med mina barnbarn. Hade en härlig eftermiddag med två sötnosar som var glada att se sin mormor, hoppas jag.
Jag fixade en carbonara med pastaskruvar till Stella som åt som en häst...tre portioner och sa nam, nam, nam och torkade av sin kladdiga lilla hand i håret. Gott betyg med tanke på att halva släkten är från Italien. Hon kan lilla mormor, tack Stella för berömmet.

 Vi sov en stund i soffan, så mysigt med en värmande fralla i knävecken.
 Min lilla eskimå, världen snällaste barn som älskar mormors carbonara.

 I morgon ska jag till tandläkaren och fortsätta min rotfyllning. Tror jag kommer ha svårt att sova i natt. Men har intalat mig själv att kommer gå fint. Men jag vill inte ha den där förbannade gummiduken över munnen. Rädd att jag kvävs, vore inte speciellt kul.

Så där Mia! Nu är inlägget klart, härligt med fina vänner som är oroliga över min frånvaro här på bloggen. Hihi!




1 kommentar: