18 december 2015

SjukIHuvet?



Fredagkväll och här sitter jag i soffan och hetsäter apelsiner och snyftar till Svenska Hjältargalan. Brukar aldrig titta på såna berörande program men i kväll så var det väl ändå dags.
Skulle egentligen varit på Wenngarn och ätit julbord tillsammans med Rudolf och alla anställda men hade inte det minsta lust. Foten värker och julmaten lockade inte heller. Ni som känner mig vet att jag inte är någon större julmatsfantast. Det räcker mer än väl med ett julbord, det vi åt tillsammans hela familjen på Wenngarn tidigare. Och sen förstås på julafton, fast jag hade lika gärna om inte hellre ätit en italiensk buffé eller något liknande. Sån tråkmåns är jag!

Sen tycker jag synd om Gustav också, att han får vara själv så mycket. Nu ligger han i mitt knä och spinner högt.
Annars idag så har jag sysslat med det vanliga fredagspysslet, stavas mamma. Gick som alltid och lite till.  Nu ska vi fortsätta vårt snyftande Gustav och jag.

Just ja, måste berätta om min dröm jag hade i natt. Helt galen, lyssna på det här.
Jag och Åsa S var i USA och skulle hälsa på familjen Parnevik. Vi blev väldigt besvikna när fru Parnevik tog emot oss med ointresse och visade oss till en liten trång friggebod på tomten, hade inte ens fönster. Där skulle vi bo! Det visade sig senare på kvällen att vi skulle jobba hos familjen när en stor fest skulle äga rum. Vi skulle sälja lotter och snurra på ett gammaldags lyckohjul. Som tack för besväret fick vi...nu kommer det bästa..varsitt 10-pack med kökssvampar. Ni vet såna där scotch britekopior...hahaha. Vi var skitsura! Hur dramat slutade förtäljer icke historien dessvärre.





1 kommentar: