17 december 2015

VilarFortfarande



I går var en bra dag, det började med ett telefonsamtal som senare blev till en levererans av en fin julgrupp med tillhörande kort med Krya på dig hälsningar från bästa jobbet.
Jag blev så glad och överraskad! Och när jag blir glad så gråter jag en skvätt, igår inget undantag. Dom är så fina mina kollegor och jag är så tacksam att få jobba tillsammans med just dessa godbitar.

Får lappsjukan att sitta i husarrest med defekt fot. Så igår hade Catta och jag bestämt att vi skulle åka till Wenngarn och luncha på Dammstugan.
Man måste ju få intaga föda fast foten ska vila och det blev bara några extra steg från parkeringen.
Vi åt varsin sallad som var så in i bomben god, har tjatat om dessa sallader tidigare.  Ett gott, varmt, nybakat bröd serverades till och sen blev det varsin kopp presskaffe som avslut.

På eftermiddagen så kom två yrväder till barnbarn på besök, i släptåg hade dom sina föräldrar. Full fart på Stella medans Carlos höll en mera låg profil och framförallt låg kroppshållning. Jag hade brasan i gång så han la sig tillrätta per omgående och bara njöt.
Det är 200 % passning på Stella när vi eldar i kaminen. Tror hon förstår att det är varmt, hon står en bra bit i från och säger något som faktiskt låter som varmt, ajaj och waoooo samtidigt som hon sträcker fram armarna och domderar. Kallar henne numera för Fanjunkare Gomez.
Vore hemskt om hon skulle få för sig att ta på den, och vi har diskuterat att införskaffa ett slags grindskydd runtom. Men vi avvaktar och fortsätter att agera eldvakt så länge.

När våra barn var små så hade vi en annan kamin och vad jag minns så hände det aldrig något allvarligt. Vill minnas att vi bara sa till dom när dom var små och sen räckte det med det.
Vet att Stella är precis lika smart (om inte smartare) än sin mor så det blir säkert inga problem.

Idag hade att få jag sett fram emot min andra stötvågsbehandling och blev därför så besviken när jag fick ett mess om att Rosenfors var sjuk. Men såklart har även en kiropraktor rätt att bli sjuk. Hoppas bara han piggar på sig fort.

Nu ska jag fortsätta att göra det jag gjort i fem veckor, nämligen ingenting.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar