14 december 2015

UpDateMåndag



Ny vecka och den femte sjukskrivningsveckan för mig.  Har gått väldigt fort tycker jag men ack så tråkigt.
Idag har jag bara varit hemma och försökt fått upp värmen på mig och huset. 16 grader inne i morse när jag klev upp, lite i ruggigaste laget kan jag lova. Men efter en stund med en sprakande brasa så kunde jag hoppa ur skoteroverallen och fickparkera snowjoggingarna i skohyllan.

Jogge frågade snällt om Carlos fick vara hos mig en stund medans han och Stella handlade på Willys. Klart han fick och frallan blev så nöjd när han upptäckte den varma brasan och la sig tillrätta
30 cm från kaminen och sen låg han där hela tiden. Rörde sig inte ur fläcken och ville inte gå med hem sen när dom skulle åka hem. Lilla fryslort!

Hade en utryckning ut till mamma efter lunch, var lite grejer hon behövde hjälp med. Resten av dagen har jag mest varit eldvakt,  kliat katten och irriterat mig på gnälliga kärringar på FB som gnäller på allt rörande valet av programledare för ESC. Man är ju inte tvungen att glo på det om man nu inte gillar varken deltagare, programledare eller något annat som hör till programmet, men gnälla ska man tydligen. 
Lite blandade bilder från dagen kommer här:

 Först två bilder som Emilie messade mig föreställande två små favoriter i matchande outfit.
 Förberett för frysande fransos. La fram tre utav hans tuggben också ifall han var sugen, 
det var han icke.
 Mys!
 När Carlos åkt hem så tänkte jag att jag skulle planera veckans middagar. Har uppehåll i leveransen av Viktväktarkassen över jul så nu får jag tänka, planera och handla själv. Gick inget vidare att leta recept för något svart och väldigt lurvig la sig emellan mig och datorn
 Min söta Gustav.

I morgon ska jag inte göra ett dugg har jag bestämt. Ska bara ligga i soffan och tokglo på alla gamla tråkiga tv-serier.  Hur jag ska orka med det någon längre stund blir en senare fråga.




 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar